Cookie Beleid

Deze cookieverklaring is voor het laatst bijgewerkt op 18 september 2019 en is van toepassing op inwoners van de Europese Economische Ruimte.

1 Introductie

Onze website / webshop, https://juwelierettema.nl/ (hierna: “de website”) maakt gebruik van cookies en andere gerelateerde technologieën (gemakshalve worden alle technologieën “cookies” genoemd). Cookies worden ook geplaatst door derden die we hebben ingeschakeld. In het onderstaande document informeren we u over het gebruik van cookies op onze website.

2 Wat zijn cookies?

Een cookie is een eenvoudig klein bestandje dat met pagina’s van deze website wordt meegestuurd en door uw browser op uw harde schrijf van uw computer of ander apparaat wordt opgeslagen. De daarin opgeslagen informatie kan bij een volgend bezoek weer naar onze servers of die van de betreffende derde partijen teruggestuurd worden.

3 Wat zijn scripts?

Een script is een stukje programmeercode dat wordt gebruikt om onze website goed en interactief te laten functioneren. Deze code wordt uitgevoerd op onze server of op je device.

4 Wat is een webbeacon?

Een webbeacon (ook pixeltag) is een klein, onzichtbaar stukje tekst of afbeelding op een website dat gebruikt wordt om verkeer op een website in kaart te brengen. Om dit te doen worden er met behulp van webbeacons verschillende gegevens van u opgeslagen.

5 Toestemming

Wanneer u onze website voor het eerst bezoekt, tonen wij een pop-up met uitleg over cookies. Zodra u klikt op ‘Alle cookies’ geeft u ons toestemming om alle cookies en plugins te gebruiken zoals omschreven in de pop-up en deze cookieverklaring. U kunt via uw browser het plaatsen van cookies uitschakelen, u moet er dan wel rekening mee houden dat onze website dan mogelijk niet meer optimaal werkt.

6 Derden

Met andere bedrijven die cookies plaatsen hebben wij afspraken gemaakt over het gebruik van de cookies. Wij kunnen alleen niet garanderen dat deze derden op een betrouwbare of veilige manier met uw persoonsgegevens omgaan. Partijen zoals Google zijn aan te merken als zelfstandige verwerkingsverantwoordelijken in de zin van de Algemene Verordening Gegevensbescherming. Wij raden u aan de privacyverklaring van deze bedrijven te lezen.

7 Cookies

7.1 Technische of functionele cookies

Sommige cookies zorgen ervoor dat bepaalde onderdelen van de website goed werken en dat uw gebruikersvoorkeuren bekend blijven. Door het plaatsen van functionele cookies zorgen wij ervoor dat u onze website makkelijker kunt bezoeken. Op deze manier hoeft u bijvoorbeeld niet steeds opnieuw dezelfde informatie in te voeren bij een bezoek aan onze website en is het onder andere mogelijk dat de artikelen in uw winkelmandje bewaard blijven tot dat u heeft afgerekend. Deze cookies mogen wij plaatsen zonder dat u hier toestemming voor geeft.

7.2 Analytische cookies

Analytische cookies gebruiken wij om onze website zo goed mogelijk te laten aansluiten bij de wensen van onze bezoekers. Wij krijgen door middel van analytische cookies inzicht in het gebruik van onze website. Voor het plaatsen van analytische cookies vragen wij uw toestemming. We vragen je toestemming voor het plaatsen van statistieken cookies

7.3 Marketing cookies

Op deze website gebruiken wij advertentiecookies.

7.4 Social media knoppen

Op onze website zijn buttons opgenomen van Facebook, Twitter, LinkedIn, WhatsApp en Instagram om webpagina’s te kunnen promoten (o.a. “liken”, “pinnen”) of delen (o.a. “tweeten”) op sociale netwerken zoals Facebook, Twitter, LinkedIn, WhatsApp en Instagram. Deze buttons werken door middel van stukjes code die van Facebook, Twitter, LinkedIn, WhatsApp en Instagram zelf afkomstig zijn. Door middel van deze code worden cookies geplaatst. De social media buttons kunnen ook bepaalde gegevens opslaan en verwerken, zodat er aan u gepersonaliseerde advertenties getoond kunnen worden.

Lees de privacyverklaring van deze sociale netwerken (die regelmatig kunnen veranderen) om te lezen wat deze doen met uw (persoonlijke) gegevens die, zij verwerken met behulp van deze cookies. De gegevens die worden opgehaald, worden zoveel mogelijk geanonimiseerd. Facebook, Twitter, LinkedIn, WhatsApp en Instagram zijn gevestigd in de Verenigde Staten.

8 Geplaatste cookies

JetPack

Doel: jet pack voor prestaties en meer

Retentieperiode: 365 dagen

Beschrijving: jetpack

Gebruikte namen

Delen

tk_tc, tk_qs, tk_ai, jetpackState

Privacyverklaring

GDPR Plugin

Doel: De GDPR plugin is een plugin die cookies plaatst om DPO’s te helpen om een website compliant te maken.

Retentieperiode: 365 dagen

Beschrijving: De GDPR plugin is een plugin die cookies plaatst om DPO’s te helpen om een website compliant te maken.

Gebruikte namen

Delen

gdpr, gdpr[consent_types], gdpr[allowed_cookies], gdpr[privacy_bar], cookie_notice_accepted, cookies_accepted, gdpr[privacy_bar, gdpr[allowed_cookies, gdpr[consent_types

Privacyverklaring

WooCommerce

Doel: Dit cookie wordt geplaatst om de verkopen en winkelwagen items bij te houden.

Retentieperiode: 365 dagen

Beschrijving: Dit cookie wordt geplaatst om de verkopen en winkelwagen items bij te houden.

Gebruikte namen

Delen

wc_cart_hash_xxxxxx, wpwoocommerce_session_xxxxxx, woocommerce_recently_viewed, woocommerce_items_in_cart, woocommerce_cart_hash, wp_woocommerce_session_xxxxxx

Privacyverklaring

PHP Session ID

Doel: Gebruikersdata opslaan op verschillende pagina’s voor functionele doeleinden

Retentieperiode: Slaat gegevens op die gebruikers kunnen gebruiken in de webapplicatie

Beschrijving: Sessions zijn een eenvoudige manier om data op te slaan voor individuele gebruikers. Session ID’s worden verzonden naar de browser door middel van cookies en de ID wordt gebruikt om bestaande sessiedata te achterhalen

Gebruikte namen

Delen

PHPSESSID

Privacyverklaring

webshop koekkie

Doel: webshop laten werken

Retentieperiode: 365 dagen

Beschrijving: nodig voor webshop

Gebruikte namen

Delen

webshop detect

Privacyverklaring

WordPress

Doel: WordPress log in cookie

Retentieperiode: 30 dagen

Beschrijving: Cookie om je ingelogd te houden.

Gebruikte namen

Delen

_wordpress_

Privacyverklaring

LiteSpeed

Doel: Dit is een cookie dat de status bijhoudt van een ingelogde gebruiker en welke rol deze heeft.

Retentieperiode: 365 dagen

Beschrijving: Dit is een cookie dat de status bijhoudt van een ingelogde gebruiker en welke rol deze heeft.

Gebruikte namen

Delen

_lscache_vary

Privacyverklaring

Algolia

Doel: Deze cookie wordt gebruikt voor de Algolia zoekfunctie op de website.

Retentieperiode: 365 dagen

Beschrijving: Deze cookie wordt gebruikt voor de Algolia zoekfunctie op de website.

Gebruikte namen

Delen

algoliasearch-client-js

Privacyverklaring

WP_API Schema

Doel: Deze cookie maakt het mogelijk om Schema JSON-LD / SEO markup aan te bieden voor artikelen, evenementen, lokale bedrijven, producten, recepten, reviews en nog veel meer.

Retentieperiode: 365 dagen

Beschrijving: Deze cookie maakt het mogelijk om Schema JSON-LD / SEO markup aan te bieden voor artikelen, evenementen, lokale bedrijven, producten, recepten, reviews en nog veel meer.

Gebruikte namen

Delen

wp-api-schema-model, wp-api-schema-model_xxxxxx

Privacyverklaring

agenda tool

Doel: agenda tool voor afspraken

Retentieperiode: 365 dagen

Beschrijving: tool om online afspraak te maken

Gebruikte namen

Delen

agaendatool

Privacyverklaring

Facebook

Doel: Gepersonaliseerde advertenties

Retentieperiode: 1 jaar

Beschrijving: Facebook gebruikt cookies om gebruikers te kunnen voorzien van gepersonaliseerde advertenties

Gebruikte namen

Delen

fbm_, actppresence, sb, csm, c_user, frstxs, datr, _fbp

Privacyverklaring

Twitter

Doel: Gepersonaliseerde data tonen aan gebruikers

Retentieperiode: 1 jaar

Beschrijving: Twitter volgt gebruikers om ze kunnen voorzien van gepersonaliseerde advertenties

Gebruikte namen

Delen

metrics_token

Privacyverklaring

Linkedin

Doel: LinkedIn plaatst cookies om gebruikers te volgen

Retentieperiode: 365 dagen

Beschrijving: linked professioneel netwerk

Gebruikte namen

Delen

X-LI-IDC

Privacyverklaring

Whatsapp

Doel: WhatsApp is een cross-platformdienst die geschikt is voor smartphones en computers, beschermd door end-to-end encryptie.

Retentieperiode: 1 jaar

Beschrijving: De WhatsApp-cookie maakt het mogelijk om informatie te delen met vrienden van bezoekers en anderen.

Gebruikte namen

Delen

Whatsapp

Privacyverklaring

Instagram

Doel: Gepersonaliseerde advertenties

Retentieperiode: 1 jaar

Beschrijving: Instagram gebruikt cookies om gebruikers te bereiken met gepersonaliseerde advertenties.

Gebruikte namen

Delen

fbm_, actppresence, sb, csm, c_user, frstxs, datr, _fbp

Privacyverklaring

Google Fonts

Doel: Gebruik van fonts op onze website

Retentieperiode: 365 dagen

Beschrijving: Wij gebruiken de Google Fonts API om fonts (lettertypen) te tonen op onze website. De Google Fonts API vraagt uw IP adres op als u onze website bezoekt.

Gebruikte namen

Delen

tcb_google_fonts

Privacyverklaring

Google Recaptcha

Doel: Google Recaptcha

Retentieperiode: 365 dagen

Beschrijving: recapcha extra beveiliging en anti robot

Gebruikte namen

Delen

Google Recaptcha

Privacyverklaring

Google Maps

Doel: Kaarten vertonen op onze website

Retentieperiode: 30 dagen

Beschrijving: We hebben kaarten van Google Maps op onze website geplaatst. We maken verbinding met de Google Maps API om deze kaarten te kunnen tonen. De Google Maps API vraagt uw IP adres op.

Gebruikte namen

Delen

Google Maps

Privacyverklaring

YouTube

Doel: YouTube Cookie om data te verzamelen van individuele bezoekers.

Retentieperiode: 30 dagen

Beschrijving: Cookies die data verzamelen van individuele bezoekers.

Gebruikte namen

Delen

YouTube Cookie om data te verzamelen van individuele bezoekers.

Privacyverklaring

9 Uw rechten met betrekking tot persoonsgegevens

U heeft de volgende rechten met betrekking tot uw persoonsgegevens:

  • U hebt het recht om te weten waarom uw persoonsgegevens nodig zijn, wat ermee gebeurt en hoe lang deze worden bewaard.
  • Recht op inzage: u kunt een verzoek indienen om inzage in de gegevens die we van u verwerken.
  • Recht op rectificatie en aanvulling: u hebt het recht om uw persoonlijke gegevens aan te vullen, te corrigeren, te verwijderen of te blokkeren wanneer u maar wilt.
  • Als u ons toestemming geeft om uw gegevens te verwerken, heeft u het recht om die toestemming in te trekken en uw persoonlijke gegevens te laten verwijderen.
  • Recht op dataportabiliteit: u hebt het recht om al uw persoonlijke gegevens op te vragen bij de Verwerkingsverantwoordelijke en deze in zijn geheel over te dragen aan een andere Verwerkingsverantwoordelijke.
  • Recht op bezwaar: u kunt bezwaar maken tegen de verwerking van uw gegevens. Wij komen hieraan tegemoet, tenzij er gegronde redenen voor verwerking zijn.

Neem contact met ons op als u deze rechten wilt uitoefenen. Raadpleeg de contactgegevens onderaan deze cookieverklaring. Als u een klacht heeft over hoe wij omgaan met uw gegevens, dan horen wij graag van u, maar u heeft ook het recht om een klacht in te dienen bij de toezichthoudende autoriteit (de Autoriteit Persoonsgegevens).

10 In- en uitschakelen en verwijdering van cookies

Via uw internetbrowser kunt u cookies automatisch of handmatig verwijderen. U kunt ook aangeven dat bepaalde cookies niet geplaatst mogen worden. Een andere mogelijkheid is dat u uw internetbrowser zodanig instelt dat u een bericht ontvangt als er een cookie wordt geplaatst. Meer informatie over deze mogelijkheden kunt u vinden in de instructies van de Help-functie van uw browser.

Let op: onze website werkt mogelijk niet optimaal als alle cookies zijn uitgeschakeld. Als u wel de cookies in uw browser verwijdert, worden ze na uw toestemming opnieuw geplaatst bij een nieuw bezoek aan onze websites.

11 Contact details

Voor vragen en/of opmerkingen over ons cookiebeleid en deze verklaring kunt u contact met ons opnemen via:

Juwelier Ettema
Middenbaan 57,
2991 CS Barendrecht
Nederland
Website: https://juwelierettema.nl
Email: webshop@juwelierettema.nl
Telefoonnummer: 0180 618445