Trouwringen

Verloofden herkennen het wel; jullie zijn druk met de voorbereidingen van de grote dag, maar willen wel graag de tijd nemen om de geschikte ringen uit te zoeken. In onze trouwringstudio kunnen jullie samen op zoek naar de ringen die jullie liefde voor elkaar onderstreept. Trouwringen worden een leven lang gedragen, het uitzoeken van de ringen is dus een heel bijzonder moment.

In onze trouwringstudio wordt de meest uitgebreide trouwringencollectie van de regio gepresenteerd. De meest gerenommeerde merken zijn in onze collectie opgenomen. Denk bijvoorbeeld aan premium merken als Christian Bauer en Meister. Deze merken worden aangevuld met onze huiscollectie trouwringen die gemaakt worden in diverse Duitse trouwringateliers.

Wij nemen graag uitgebreid de tijd voor jullie bezoek aan onze winkel. Een van onze adviseurs begeleidt jullie in het hele proces. Indien jullie het prettig vinden maken we een afspraak.

Onze merken

Meister bouwt een brug tussen traditie en het moderne; tijdloze ontwerpen worden met vakmanschap en innovatieve high-tech gecombineerd om een prachtig paar trouwringen te creëren voor het leven.

Made in Germany zorgt voor een kwaliteitszegel die Christian Bauer tot een begeerd trouwringatelier maakt. Een trouwring, het symbool voor de oneindige liefde, van de merksmid Christian Bauer dragen, heeft internationale geldigheid en reputatie. Het symbool van deze Duitse waarde is bij Christian Bauer de den, waarmee elk sieraad gekenmerkt wordt en trots meer informatie geeft over de herkomst en het karakter van de stukken.

De ringen van Duo of Love zijn verkrijgbaar in wit-, geel en roségoud, maar ook platina behoort tot de mogelijkheden. De damesring vaak afgewerkt met een mooi briljant geslepen diamant.

Bekend om de terugkerende acties  2 HALEN = 1 BETALEN. Als u een damesring koopt, krijgt u hier de herenring bij cadeau.

Met de 150-jarige ervaring in de vervaardiging van trouwringen is August Gerstner niet alleen de oudste onderneming van Duitsland, maar tevens de grootste fabrikant van trouwringen in Duitsland. De inzet van vernieuwende technologie in de productie is bij Gerstner hoofdzaak. Hooggekwalificeerde goudsmeden leveren de artistieke handarbeid, die van elke Gerstner-ring een juweel maakt.

Wanneer genegenheid uitgroeit tot een diep gevoel van nabijheid en passie wordt het een levenslange belofte. Harmonie, emotie, uw kijk op het leven – trouwringen van Saint Maurice zijn een persoonlijke en blijvende uitdrukking van uw liefde voor elkaar.

Trouwringen smeden het vuur van liefde. Ze zijn het symbool van genegenheid, verbondenheid en trouw. De ‘Two in Heart’-collectie van atelier Breuning is uniek in diversiteit. Een collectie die staat voor de puurste gevoelens.